Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Provádíme výstavbu, rekonstrukce a opravy

Nabídka prací při rekonstrukcích

 


Hlavní náplní naší firmy je pozemní stavitelství se specializací na občanskou výstavbu, rekonstrukci stávající výstavby, stavby na klíč. Firma zabezpečuje dodávku stavebních prací ve vysoké kvalitě prováděných prací a profesionálním přístupem a jistotou.

 

Obchodním partnerům nabízíme, pokud je to jejich přáním, kompletní služby, které zahrnují i zpracování projektové dokumentace, zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, plán BOZP, koordinátora staveb, v neposlední řadě financování a následně pak i realizaci stavby. . . .

V neposlední řadě nabízíme Montáž betonových plotů včetně materiálu dle požadavku klienta a demontáž starého oplocení.

 

Pro svoji stavební činnost firma T.M.T reality s.r.o. Používá pouze ověřené materiály a technologie z tuzemska i zahraničí, splňující normy ČSN a normy související. . .

Výstavba a rekonstrukce

 

Rekonstrukce zahrnuje stavební a montážní práce zaměřené na obnovení, vylepšení, nebo změny technických, ekonomických a estetických atributů stavby.Rekonstrukcí dosahují stavby zvýšení technického a uživatelského standardu domu včetně možností úspor energií. Provádíme zateplení rodinných i bytových domů – tepelné izolace fasády, střechy, oken, dveří.

Bytové domy

Na rekonstrukci bytů používáme ověřené materiály a moderní technologie. Provádíme různé řemeslné práce, např. zednické, tesařské, elektrikářské, instalatérské, malířské, pomocné a další.

Rodinné domy

Nabídka prací při rekonstrukcích: rekonstrukce a zateplení střech, zateplení fasád, výměna oken, zasklení a úpravy lodžií a balkonů, tepelná izolace podlah a stěn, zateplení dveří, změna otopného systému, výměna elektrického a vodovodního vedení, obklady a dlažby, sádrokartony, zdění a jiné. Nabízíme kompletní realizaci rekonstrukce rodinných domů podle projektové dokumentace a požadavků investora.

Dotazy zodpoví Tomáš Tobořik, tel: 777096188

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Komerční nemovitosti

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci